Alle verzekeringen voor slagers goed geregeld bij Mercurius dé ­Versverzekeraar

3 april 2020
Foto: Mercurius Verzekeringen

Bedorven waren omdat de koeling defect is, een inbraak, een werknemer die zich snijdt en (tijdelijk) arbeidsongeschikt raakt: het kan ook in uw slagerij gebeuren. Dan is het fijn als u weet dat uw verzekeringen de nodige financiële compensatie bieden. Mercurius verzekeringen helpt u daarbij, met praktische tips en scherp geprijsde verzekeringen. Ook als het gaat om de kosten bij ziekte van uw werknemers. Bij Mercurius verzekeringen regelt u ook dat uw inkomen beschermd is, bijvoorbeeld als u zelf ziek wordt of onverhoopt arbeidsongeschikt raakt.

Zicht op risico’s, preventie en verzekeringen binnen uw slagerij

Of u nu een ambachtelijke, biologische of culinaire slagerij heeft, dit vak brengt risico’s met zich mee. Als specialist in de slagersbranche weten we wat deze risico’s zijn, wat de financiële consequenties zijn en vooral: wat u er tegen kunt doen. Want met de juiste maatregelen kunt u de kans op een bedrijfsrisico vaak al aanzienlijk verkleinen.  Mercurius verzekeringen inventariseert en adviseert. Zo kunt de beste afwegingen maken over wat u wel en wat u niet wilt verzekeren voor uw slagerij.

Uw slagerij gegarandeerd goed verzekerd

Er ontstaat brand in uw pand. Vervolgens blijkt dat het uitgekeerde bedrag van de verzekering te laag is om uw slagerij snel (of überhaupt) weer te kunnen openen. U moet er niet aan denken. Toch komt dit helaas ieder jaar meerdere keren voor. U kunt dit scenario voor uw slagerij voorkomen met een verzekering die gebaseerd is op taxatiewaarde. Dan bent u nooit onder- of oververzekerd, weet u welk bedrag uw verzekeraar gegarandeerd uitkeert in geval van schade én u betaalt niet teveel premie. Ook deze bedrijfstaxatie regelt u eenvoudig via Mercurius verzekeringen

Maak nu kennis met dé verzekeraar voor slagers

Ontdek hoe Mercurius verzekeringen u kan helpen en doe uw voordeel met onze adviezen en gunstige tarieven. Neem hiervoor contact op met een van onze slagerijspecialisten in uw regio. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Mercurius logo

Mercurius Verzekeringen
www.mercuriusnv.nl 
info@mercuriusnv.nl
telefoon 033-2475555
Langestraat 32 , 3861 BN Nijkerk

Altijd op de hoogte blijven?