Te Koop
Keurig ingerichte slagerij gelegen aan winkelgalerij in mooie stad te West Brabant. Bij overname zijn er 2 verkoopsters van elk ca. 24 uur aanwezig. Omzetgegevens verstrekken wij op aanvraag. Gehele inventaris verkeert in goede staat van onderhoud en dient te worden gekocht. Pand is eventueel te huur van eigenaar, doch koop geniet de voorkeur, e.e.a. in overleg. Bel ons voor aanvullende informatie. 

Ter overname
Biologische
slagerij gelegen op top locatie te Alkmaar. Deze slagerij is ter overname ivm. veranderde ambitie huidige eigenaar. Door uitbreiding van het huidige assortiment is het mogelijk om de toch al goede omzet naar hoger niveau te tillen. Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. Hier wordt een prima rendement gerealiseerd. Voor aanvullende informatie, bel u ons gerust.

Ter Overname
Prachtige ingerichte slagerij te Huissen, deze is in verband gezondheid eigenaren te koop. Inventaris dateert van eind 2017 en verkeert in perfecte staat van onderhoud, slagerij is gelegen pal tegenover in/uitgang Jumbo supermarkt. Dit is een super kans voor jonge creatieve en enthousiaste handen. Hier zijn nog legio omzet verhogende mogelijkheden aanwezig. Bel ons gerust voor aanvullende informatie.

Ter overname 
Keurig ingerichte slagerij gelegen aan mooi winkelplein te Deventer met zeer sterke medewinkeliers in directe nabijheid. Voor snelle beslissers zal er een zeer vlotte overname prijs worden gehanteerd. Slagerij is geheel ingericht u kunt zo door starten. Bel ons gerust.

Wegens recente verkopen in het gehele land in opdracht te koop en/of te huur gevraagd SLAGERIJEN

Wij zijn aangesloten bij de TMV en VRT

Bel gerust voor een informatief ( GRATIS ) gesprek, wij hebben serieuze gegadigden in het gehele land

Bezoek ook onze VERNIEUWDE site: 3Wmakelaars.nl

3W Makelaars
Beëdigd Makelaar OG en Gecertificeerd Taxateur
Lijsterbeslaan 8
3831 XK Leusden
Tel: 033 - 432 35 52
www.3wmakelaars.nl
home@3wmakelaars.nl

Altijd op de hoogte blijven?