• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vleesmagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Veehouderij Kweekvlees

Kwaliteitsvlees van levende runderen

4 april 2023 Ellen Weber
PREMIUM

Leon Moonen van de Crole Hoeve in Sint-Oedenrode houdt runderen in natuurgebieden. De agrarisch ondernemer werkt aan een kweekvleesboerderij, zodat hij vlees kan produceren zonder dieren te slachten. ‘Dat is nog duurzamer en beter voor het dierenwelzijn.’

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vleesmagazine.nl
  • Ontvang 8x per jaar het Vakblad Vleesmagazine
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Meer over
  • Veehouderij
  • Kweekvlees
  • Schotse hooglanders
  • Crole hoeve
Lees ook

Miljoeneninvestering voor Nederlandse ‘cell-based meat’-start-up

Meatable ontvangt een investering van $3,5 miljoen (ruim €3 miljoen) voor het oplossen van schaalbaarheidsproblemen van de ‘cell-based meat’-industrie. De Nederlandse start-up bezit een patent waar...
2 oktober 2018Vleesmagazine

Vleeskwekers praten Kamerleden bij over voortgang

Wereldwijd zijn er veel wetenschappers en zo'n dertig start-ups mee bezig. Maar er zijn obstakels die de grootschalige introductie van vlees uit het laboratorium hier vertragen. De NOS neemt er dri...
28 september 2018

‘Kweekvlees ligt in 2021 in de schappen’

Het Nederlandse Mosa Meat heeft de financiering binnen om het productieproces voor kweekvlees verder te ontwikkelen tegen aanzienlijk lagere kosten. Het bedrijf mikt erop het kweekvlees in 2021 op...
17 juli 2018
<<<4445464748>>>
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de vleessector?

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven

Superaanbieding!

Superaanbieding!

Het eerste jaar Vleesmagazine voor slechts €19,99

Profiteer nu

Agenda

  • 19 september - 21 september

    Internationaler Fachwettbewerb für Fleisch- und Wurstwaren

  • 21 september

    Webinar Single Use Plastic

  • 5 oktober

    Workshop Marktsucces met gezonde en duurzame voedselinnovatie

Vleesmagazine © 2023 Vleesmagazine.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vleesmagazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vakblad IJs!
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vleesmagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@vleesmagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer