• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vleesmagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Veehouderij Kweekvlees

Kwaliteitsvlees van levende runderen

4 april 2023 Ellen Weber
PREMIUM

Leon Moonen van de Crole Hoeve in Sint-Oedenrode houdt runderen in natuurgebieden. De agrarisch ondernemer werkt aan een kweekvleesboerderij, zodat hij vlees kan produceren zonder dieren te slachten. ‘Dat is nog duurzamer en beter voor het dierenwelzijn.’

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vleesmagazine.nl
  • Ontvang 8x per jaar het Vakblad Vleesmagazine
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Meer over
  • Veehouderij
  • Kweekvlees
  • Schotse hooglanders
  • Crole hoeve
Lees ook

Korte keten van boer en slager binnen de Veluwse Oorsprong

Veehouder Wichert van den Berg en slagers Reijer Evers en Gerwin Hazeleger hebben binnen de Veluwse Oorsprong de handen ineengeslagen. Ze zorgen voor lokaal gehouden, versneden en verpakt Angusrund...
19 september 2023Linda van ’t Land

Nationale Landbouw Vakbeurs keert jaarlijks terug in TT Circuit Drenthe

De landbouwmechanisatie beurs, die voorheen in de TT Hall (nu Expo Assen) plaatsvond, keert vanaf nu jaarlijks terug op het binnenterrein van het TT Circuit Drenthe. De komende jaren vindt de vakbe...
13 september 2023Redactie Food

B Corp-certificatie voor Mosa Meat

Kweekvleesproducent Mosa Meat is B Corp-gecertificeerd. “Deze certificering bevestigt onze toewijding aan duurzame praktijken en ethische grondbeginselen en versterkt onze positie als trendsetter i...
11 september 2023Redactie Vleesmagazine
12345>>>
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de vleessector?

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven

Superaanbieding!

Superaanbieding!

Het eerste jaar Vleesmagazine voor slechts €19,99

Profiteer nu

Agenda

  • 19 september - 21 september

    Internationaler Fachwettbewerb für Fleisch- und Wurstwaren

  • 21 september

    Webinar Single Use Plastic

  • 5 oktober

    Workshop Marktsucces met gezonde en duurzame voedselinnovatie

Vleesmagazine © 2023 Vleesmagazine.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vleesmagazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vakblad IJs!
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vleesmagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@vleesmagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer