• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vleesmagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Productie en industrie Industriële slager

De Worstenmakerij produceert machinaal met respect voor het ambacht

12 juni 2023 De Worstenmakerij
De Worstenmakerij van echtpaar Alexandra en Bas Gelijk produceert vleeswaren voor de twee eigen slagerijen, en groothandel en acht supermarkten in de regio.
PREMIUM
De Worstenmakerij van echtpaar Alexandra en Bas Gelijk produceert vleeswaren voor de twee eigen slagerijen, en groothandel en acht supermarkten in de regio.

Zo’n 5.500 kilo metworst, paardenworst, ossenworst en grillworst worden wekelijks geproduceerd bij De Worstenmakerij in Heerhugowaard. Allemaal gluten- en allergenenvrij en getest op bacteriën, en dus geschikt voor het retailkanaal. “Zo kunnen we meedeinen op het succes van de supermarkt.”

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vleesmagazine.nl
  • Ontvang 8x per jaar het Vakblad Vleesmagazine
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Meer over
  • Slager
  • Worst
  • Worstmakerij
Lees ook

Finalisten Grote Grillworsttest 2025

Elk jaar gaat brancheorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagers op zoek naar de beste grillworst van Nederland. Met de keuring komt de winnaar een stapje dichterbij. Welke slagers zitten er in de fin...
13 februari 2025Redactie Vleesmagazine

Leve de roze kip

Laten we eerlijk zijn: we verkopen allemaal kipfilet. Niet omdat we er zo trots op zijn, maar omdat de klant erom vraagt. Maar we weten allemaal hoe het afloopt. “Heel droog”, hoor je de volgende dag....
6 februari 2025Meneer Wateetons

Top 5 artikelen Vleesmagazine januari 2025

Foodmachines, koningin Máxima, Visie 2025 voor de slagersbranche, de toekomst van kip en overname Van der Linden. Wat waren de afgelopen maand de meest gelezen artikelen op Vleesmagazine? Dit is de to...
6 februari 2025
12345>>>
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de vleessector?

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Vleesmagazine 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Profiteer nu

Agenda

  • 14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00

    Food Tech Event 2025

  • 3 JUN 08:00 - 20:00

    Lab Technology 2025

  • 11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00

    Vision, Robotics & Motions

Vleesmagazine © 2025 Vleesmagazine.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn Instagram
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vleesmagazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vleesmagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@vleesmagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer