‘Dankzij training kan ik klant zelf adviseren’
PREMIUM
Rachelle Possen werkt met veel plezier in de binnendienst van Meatstreet, leverancier van vlees aan horecabedrijven. Omdat ze tijdens haar werk kennis over vlees miste, volgde ze de uitgebreide training Vleeskennis bij SVO vakopleiding food. “Ik heb een bredere blik op vlees gekregen.”
Als medewerker van de binnendienst van Meatstreet, is Rachelle de spil tussen klanten, de productieafdeling en de chauffeurs die bestellingen bezorgen. “Wij controleren de bestellingen van klanten, zetten ze door naar de productie en zorgen dat ze bij klanten geleverd worden”, vertelt ze. “Een leuke, drukke baan, maar tijdens mijn werk merkte ik regelmatig dat ik niet genoeg kennis over vlees had. Als klanten een specifieke vraag hadden, moest ik eerst informatie opvragen bij de productieafdeling. Om klanten beter te kunnen adviseren, besloot ik daarom de training Vleeskennis bij SVO te doen, een cursus van twaalf dagdelen.”