Chicken Style Poké Bowl

Epos_Chicken Style Poké Bowl

Epos brengt verre landen naar uw slagerij met de oosterse Inspiratiebox en met trendy saladeproducten van Bieze Deli. Hiervoor hebben ze een aantal heerlijke nieuwe recepturen ontwikkeld zoals dit recept voor een Chicken Style Poké Bowl.

Benodigdheden:

  • 1 ijsschep Bieze Deli Kipsalade Basis (2005803)
  • kipfilet
  • komkommer
  • rode paprika
  • radijsjes
  • sushirijst
  • omelet
  • rode kool
  • rode ui
  • groene asperges
  • 1 tl zwarte sesamzaadjes

Kook de asperges in licht gezouten water. Giet ze af en spoel na onder koud water. Maak slierten van de komkommer en omelet en snijd de radijs in dunne plakjes. Kook de sushirijst volgens de verpakking en laat afkoelen. Snijd de rode kool en rode paprika fijn en de rode ui in halve ringen. Als laatste mag de kipfilet in dunne plakken.

Dit is een recept van Epos.

epos_logo

Meer weten over de nieuwe producten van Epos? Lees dan het artikel 'Met wereldse gerechten het marinadeseizoen tegemoet '.

Naar het artikel

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Een bron van inspiratie

Een bron van inspiratie

Binnen de vleesbranche is worst- en vleeswarenspecialist Paul van Trigt een instituut. Niet alleen als vakman en expert op het gebied van productkeuring – laat hem een worst proeven en hij benoemt tot op de gram welke specerijen erin zitten – maar ook als een oneindige bron van kennis.

Droge worst (met berenburg)

Droge worst (met berenburg)

Het is een bekend gegeven dat in het noorden van ons land – en dan met name in Groningen en Drenthe – veel droge worst gegeten wordt. Het veelvuldige gebruik van kruidnagel geeft deze worst z’n karakteristieke smaak maar ook de iets donkere kleur.

Kip in blaas

Kip in blaas

Paul Bocuse wordt algemeen beschouwd als een van de grootste gastronomen van de 20ste eeuw. Met zijn klassieke Franse keuken verdiende hij drie Michelinsterren.