Recept: Meesterlijke Puntpaprika Mexicaanse Kip

3 september 2014

Een heerlijk recept van Epos: Meesterlijke Puntpaprika Mexicaanse Kip. Een gerecht met tortillachips, kipfilet, tomaten en puntpaprika's in een braadsleetje. Gemakkelijk op de barbecue op te warmen door de consument.

Samenstelling

  • 1000 gram Kipfilet
  • 80 gram Meesterlijke Kruidenolie van Gogh Bruin (07951DS)
  • 60 gram Bistrosaus Tomaten Salsa (08453K)
  • 1 zak Tortilla chips paprika
  • 200 gram Rode ui
  • 200 gram Stevige, zoete tomaat
  • 6 Puntpaprika’s
  • Aluminium braadsleetje

Bereiding

  • Snijd de kipfilet in lapjes van 20 gram en marineer deze met de Meesterlijke Kruidenolie van Gogh Bruin.
  • Snijd de puntpaprika doormidden en haal de zaadjes eruit. Vul het braadsleetje met Bistrosaus Tomaten Salsa. Snijd de tomaat en ui in plakjes. Leg de halve puntpaprika in het braadsleetje en vul deze met de gemarineerde kipfilet, ui en tomaat. Garneer de bovenkant met gekruimelde tortillachips en fijngesneden peterselie.

Consument

Gaar het braadsleetje op barbecue op een indirecte wijze met gesloten deksel, gedurende 8 á 10 minuten.

Altijd op de hoogte blijven?