Culinaire pestorolletjes
Epos inspireert de slager met recepten, zoals dit recept 'Culinaire pestorolletjes' met onder andere rundergehakt, bacon en Epos bistro kruidenolie.
Ingrediënten:
- 100 gr. Epos gehaktmix traiteur superieur (1000705)
- Epos sandwichsaus Deense stijl (1001297)
- Epos bistro kruidenolie groene pesto (1001227)
- 1000 gr. rundergehakt
- 10 plakjes bacon
- sjalotjes
- brie
Bereiding:
Kruid het gehakt met Epos gehaktmix traiteur superieur en draai ballen van ca. 100 gr. Omwikkel met een plakje bacon en strik vast met touw. Marineer de zijkanten met Epos bistro kruidenolie groene pesto. Maak een gaatje in het midden en vul dat met wat sjalot en een plakje brie. Giet hier nog wat Epos sandwichsaus Deense stijl over.
Consument:
Bak de gehaktballen in een ovenschaal: 25 minuten op 180 graden.
Dit is een recept van Epos. Ga voor meer recepten naar de website.