Baguette Italiaans

26 oktober 2017

Samenstelling

  • 200 gram Stokbrood of baguette van ongeveer 25 cm
  • 40 gram Epos Sensation Pesto Basilicum (07601)
  • 10 gram Rucola
  • 10 gram Geraspte kaas
  • 5 plakjes Gekookte ham
  • 4 plakjes Salami
  • 3 gram Pijnboompitten, geroosterd

Bereiding

Snijd het stokbrood in de lengte in gelijke helften. Smeer Epos Sensation Pesto Basilicum als boter op de bovenkant van het doorgesneden stokbrood. Verdeel de ham en de salami over het stokbrood. Snijd de rucola iets fijner en strooi dit over de ham en salami. Decoreer dit met kaas en pijnboompitten.

Consument

Bak de baguette 4 tot 5 minuten af in voorverwarmde over op 220°C of houd de halve afbaktijd aan die op de verpakking van het brood staat.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Epos

Altijd op de hoogte blijven?