Vlees+ doet verslag van het VIP-event 2018

21 maart 2018

Vlees+ doet verslag van de vierde editie van het Vers Inspiratie Platform in Expo Houten met het VIP-journaal.

Verslaggevers Petra Hermans en Bart Veenstra trekken samen met cameraman Koos Groenewold langs standhouders en evenementen tijdens deze vakbeurs boordevol inspiratie voor de vakspecialist.

  • https://youtu.be/Hh74yOuMfAA

Het was een drukte van belang beide dagen in Houten. Op maandag waren ook de visspecialisten present tijdens de Vispiratiedag, maar op dinsdag was het uitsluitend vlees en alles wat daar bij hoort. Groothandels als Boonstra, Zuneha, Scheria en Nauwxs lieten hun beste en nieuwste producten zien. Vleesvee Integratie Twente introduceerde een nieuwe huisstijl en heet nu VIT's. Ook de kruidenspecialisten, zoals Epos, Verstegen en Raps hadden weer nieuwe smaken marinades, tapenades, kruidenoliën en/of sauzen. Buiten was het op het barbecueplein gezelligg druk. Op dat gebied was ook van alles te vinden op de beurs, evenals de winkelinrichters en leveranciers van bedrijfsmiddelen (wegen, koelen, dry-agekasten en andere (kook/bak)apparatuur ontbraken niet.

Voor de masterclass van acteur Loek Peters, 'Maak de ander beter' was veel belangstelling. Samen met Dave Kessels van TTC ging hij in op een aantal stellingen rond het ondernemerschap. Dit mede in het kader van de Versplatform Academie, waar Versplatform -organisator van de beurs -  mee is gestart.

Altijd op de hoogte blijven?