Verkoop Enkco afgerond

Productie van vleesproducten bij Enkco.HOLTEN - Beleggingsmaatschappij De Molenbeek heeft overeenstemming bereikt met Perkins Foods over de overname van vleesverwerkend bedrijf Enkco.

Afgelopen maand werd de overname door De Molenbeek al aangekondigd. Ook het management van Enkco neemt deel in de onderneming.

Het management van Enkco verwacht met de nieuwe eigenaar sneller te kunnen groeien. Enkco had het afgelopen jaar een omzet van 84 miljoen euro.

De overname is inmiddels ook goedgekeurd door de NMa

Lees ook:
Enkco-directeur ziet ruimte voor groei
Beleggingsmaatschappij neemt Enkco over

Lees ook
ACM wil meer onderzoek naar overname Stegeman door Ter Beke

ACM wil meer onderzoek naar overname Stegeman door Ter Beke

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) wil meer onderzoek naar de overname van CFG Benelux (Stegeman) door Ter Beke. Dit onderzoek moet zich richten op de markten voor vleeswaren en het snijden en verpakken daarvan.

Vakantieboek voor managers

Vakantieboek voor managers

Het Vakantieboek voor professionals en managers 2022 bevat de beste boeken en artikelen die het afgelopen jaar onder de aandacht kwamen van de redactie van uitgeverij Business Contact. "Dit zijn de pareltjes die we afgelopen jaar langs hebben zien komen op de uitgeverij."

Diversiteit is een complex verandervraagstuk voor een bedrijf

Diversiteit is een complex verandervraagstuk voor een bedrijf

Diversiteit en inclusie zijn actuele onderwerpen. Denk aan Black lives matters, #metoo en de zwartepietendiscussie. Ook op de werkvloer. Steeds meer bedrijven vinden diversiteit belangrijk. Maar hoe ga je met dit onderwerp aan de slag? Het boek De Inclusiemarathon, het Managementboek van het jaar 2022, kan hierbij helpen.