Vereniging van Nederlandse Meesterslagers lanceert Meesterslagers Paasbox

Meesterslagers Paasbox

Foto: Screenshot Meesterslagers Paasbox

De slagers van de Vereniging van Nederlandse Meesterslagers starten voor het eerst met een gezamenlijke verkoopactie. In samenwerking met Daalder Culinair van restaurant Daalder in Amsterdam hebben de slagers een viergangen Paasdinerbox ontwikkeld.

De Meesterslagers Paasbox bevat een viergangen menu voor twee personen. Het bestaat uit een voorgerecht to share met onder andere brood met smeersels, een groene salade, een salade van witte asperges met aardappel en beenham en een charcuterie van lamsham, nagelhout, pastrami en rilette. Daarna is er een tussengerecht van consomme celestine met dungesneden flensjes en fijne kruiden. Een hoofdgerecht met runderwang tournedos en garnituren, en tot slot een nagerecht met cheesecake.

Consumenten kunnen de box online bestellen en ophalen bij een van de meesterslagers. Alle gerechten zijn voorbereid en kunnen binnen 15 minuten geserveerd worden. Bij de box zitten instructies hoe de verschillende gerechten bereid moeten worden.

Vereniging van Nederlandse Meesterslagers

Jan van Vlokhoven startte in 2000 met de Vereniging van Nederlandse Meesterslagers. Zijn doel was meesterslagers profileren binnen de slagersbranche, en het delen van kennis en ervaring. Het is een vereniging voor de top uit de slagersbranche. Alle leden hebben een liefde voor het ambacht, een vooruitstrevende blik, passie voor het vak en zijn een rolmodel voor de slagersbranche. Regelmatig organiseert de vereniging activiteiten rondom een actueel thema.

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief
Dossiers
Lees ook
MKB-Nederland, ministerie van SZW en KNS starten platform Loondoorbetaling bij ziekte

MKB-Nederland, ministerie van SZW en KNS starten platform Loondoorbetaling bij ziekte

De detailhandel kampt met aanhoudend hoog ziekteverzuim. Dit in combinatie met de krappe arbeidsmarkt maakt preventie en verzuimbeleid belangrijker dan ooit.

‘Hedendaagse consument vraagt enorme variëteit aan hoogwaardige producten’

‘Hedendaagse consument vraagt enorme variëteit aan hoogwaardige producten’

In april 2022 nam Marel Sleegers Technique over en verwelkomde daarmee de Nederlandse leverancier van oplossingen voor onder meer interleaving, stacking, loading en slicing in de Marel-familie.

Slagers worstelen met hoge energieprijzen

Slagers worstelen met hoge energieprijzen

Het zal niemand zijn ontgaan. Veel slagers worstelen met de hoge energieprijzen. Er zijn slagers bij wie de energierekening vijf keer hoger is dan voorheen en meer dan de helft van de slagers teert op het eigen vermogen, bleek uit een peiling van Koninklijke Nederlandse Slagers.