Tweede seizoen ‘Van slager tot chef’ start zondag

19 oktober 2016

De eerste uitzending van het tweede seizoen van ‘Van Slager tot chef’ is zondag 23 oktober. In het programma gaan leerlingslagers met elkaar de strijd aan. Het programma wordt ook dit seizoen gepresenteerd door Corine Boon.

Per aflevering laten twee leerlingslagers hun slagersvaardigheden zien en krijgen ze van chef Mathijs Vrieze een culinaire uitdaging. De twee leerlingslagers gaan met elkaar de strijd aan. De winnaars van de acht afleveringen gaan op een internationale inspiratiereis. Het programma wordt gepresenteerd door Corine Boon. Seizoen 2 van Van Slager tot Chef is er vanaf zondag 23 oktober om 16:30 uur bij RTL4 te zien.

Kandidaten

Alle kandidaten studeren bij SVO Vakopleiding food. Onder hen zitten enkele leerlingen die het afgelopen jaar prijzen hebben gewonnen. In aflevering 4 komt bijvoorbeeld Maarten Wolters aan bod, hij werd begin mei Europees Kampioen in de International Young Butchers’ Competition. Jessica Golverdingen gaat in aflevering 8 de strijd aan, zij werd afgelopen jaar tweede in de categorie Jong Talent in de wedstrijd van de Gouden Slagersring.

Altijd op de hoogte blijven?