The Butchery wint categorie food Trunkrs Client Awards

5 juli 2022 Redactie Vleesmagazine

The Butchery won 29 juni de categorie food bij de Trunkrs Client Awards. “We zijn heel trots dat we deze award in ontvangst mochten nemen”, aldus eigenaar Bert-Jan Lantinga.

Trunkrs reikte aansluitend aan Webwinkel Vakdagen in Utrecht de Trunkrs Client Awards uit aan changemakers in e-Commerce. Nespresso kreeg de Champion of All Award uitgereikt. In totaal werden er 11 award uitgereikt. In de category Food kwam The Butchery als beste uit de bus. Andere genomineerden waren onder andere BBQ Quality en Mr. Fillet.

The Butchery

“We zijn van origine Meesterslager met fysieke winkels en een grote regiofunctie”, vertelt eigenaar Bert-Jan Lantinga, “maar via onze webshop kunnen klanten in heel Nederland en België ook makkelijk vanuit huis bestellen en genieten van goed vlees. Dat geeft ons bovendien de mogelijkheid om unieke en exclusieve vleesrassen te verkopen, iets wat ik altijd al voor ogen heb gehad.”

Sinds corona zag The Butchery de online verkoop fors groeien en die groei zet nog altijd door. Een betrouwbare koeriersdienst is daarbij uiteraard onmisbaar. Lantinga: “Om de kwaliteit en smaak van ons vlees te garanderen, mag het absoluut niet te lang onderweg zijn. Same Day Delivery is onmisbaar voor de beste klantervaring. Bovendien versturen we met droogijs en doen we er alles aan om het vlees in perfecte staat bij de klant te krijgen. Trunkrs begrijpt dat. Dankzij deze samenwerking weten we zeker dat klanten die voor 11:00 uur bestellen, hun vlees ook echt diezelfde avond tussen 17:00 uur en 22:00 uur geleverd krijgen.” 

Trunkrs 

Trunkrs heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als specialist in de verzending van verswaren en is onder andere verantwoordelijk voor de pakketbezorging van Marley Spoon, Nice to Meat, Groenteboer, Beef & Steak, Muscle Meat en Mr. Fillet. Lantinga:” In deze toch wel competitieve branche vind ik het een grote eer om deze award in ontvangst te mogen nemen. Wij kijken met veel vertrouwen naar de toekomst, waarbij we samen met Trunkrs zullen kijken naar mogelijkheden om het proces nóg duurzamer en efficiënter te laten verlopen.”

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?