Texels lamsvlees bij Golden Tulip Papendrecht

30 september 2010

Golden Tulip Papendrecht opent op 16 januari de deuren van het nieuwe restaurant Simply. Op de menukaart staat het Waddengoud Texels lamsvlees.

Een nieuwe wijn- en menukaart met onder andere het Waddengoud Texels lamsvlees, en een modern en luxe interieur, geeft het hotel meer kwaliteit en uitstraling. Het nieuwe restaurantconcept sluit beter aan bij hotelketen Golden Tulip.

Een opmerkelijke introductie in Restaurant Simply is het Waddengoud Texels lamsvlees. Het restaurant heeft dit op haar menukaart staan als onderdeel van het ontbijtbuffet. Het Texels lamsvlees staat bekend om zijn kwaliteit en unieke smaak vindt directeur Arjan van Dalen van Golden Tulip Papendrecht. “Ik ga regelmatig op vakantie naar het Waddeneiland Texel. Daar heb ik tijdens een restaurantbezoek mogen proeven van dit vlees. De directe invloed van de Waddenzee op het eiland heeft zijn invloed op de smaak. Heerlijk, al zeg ik het zelf.” Doordat dit ambachtelijke lamsvlees het streekkeurmerk Waddengoud draagt, heeft de klant 100 procent zekerheid dat het afkomstig is van Texel en dat het op een duurzame wijze is voortgebracht.

Altijd op de hoogte blijven?