Super de Boer verkoopt Iers 'restaurantvlees

13 augustus 2012 Caroline van der Plas

AMERSFOORT – Super de Boer introduceert onder het merk Superieur vier soorten kwaliteitsrundvlees uit Ierland: ossenhaas, rib-eye, entrecote en rumpsteak. Volgens chef-kok Marco Poldervaart zijn de nieuwe producten 'restaurantwaardig'.

AMERSFOORT – Super de Boer introduceert onder het merk Superieur vier soorten kwaliteitsrundvlees uit Ierland: ossenhaas, rib-eye, entrecote en rumpsteak. Volgens chef-kok Marco Poldervaart zijn de nieuwe producten ‘restaurantwaardig’.


De vier Superieur rundvleesproducten zijn afkomstig van het speciale runderras Irish Hereford. Poldervaart, eigenaar van restaurant ‘De Gastronoom’ in Harlingen, test voor Super de Boer alle nieuwe producten van de exclusieve kwaliteitslijn.


Hoge kwaliteit

‘De uitstekende leefomstandigheden van deze runderen zijn terug te vinden in de hoge kwaliteit van de producten’, aldus Poldervaart. ‘Deze producten zijn qua smaakbeleving en malsheid vergelijkbaar met de ambachtelijke en biologische producten die restaurants gebruiken.’


Proeverijen

Super de Boer organiseert de komende weken in ruim 90 van haar winkels speciale proeverijen om zijn klanten kennis te laten maken met het lekkere Ierse rundvlees. Het assortiment is het hele jaar verkrijgbaar.

Lees ook:

Ierland pompt miljoenen in vleesindustrie (26 mei 2009)

Fons Hesseling geeft vleesles (fotoverslag) (21 april 2009)

Topkok lyrisch over Iers vlees (fotoreportage) (26 november 2008)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:

Alle berichten over rundvlees uit Ierland

Altijd op de hoogte blijven?