Start nieuwe podcast ‘Of Je Worst Lust’

25 januari 2024
Vlees eten of een plantaardig dieet. Het is een discussie waar de standpunten ver uit elkaar liggen. Om meningen, feiten en fabels over het eten van vlees tegen het licht te houden start Nederland Vleesland met podcast ‘Of Je Worst Lust’.

In de eerste aflevering gaan Isabel Boerdam (De Hippe Vegetariër & Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel) en Linda Verriet (voorzitter Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV)) met elkaar in gesprek. “Waar Isabel wil inspireren om (meer) plantaardig te eten, komt Linda op voor de belangen van de varkenshouders. Beide kopstukken zijn al een professioneel leven lang werkzaam in food, maar spreken elkaar nu voor het allereerst. Dat hun smaken verschillen mag duidelijk zijn. Een knetterende discussie? Of weten ze de verschillen te overbruggen?

‘Of Je Worst Lust’

‘Of Je Worst Lust’ is een podcast van Nederland Vleesland waarin meningen, feiten en fabels over het eten van vlees tegen het licht worden gehouden. Dit gebeurt onder leiding van journalist en podcastmaker Joost Scholten en slager Josja Haagsma.  Beide zijn nieuwsgierig naar alle standpunten in de vleesdiscussie. Ze spreken in de podcast mensen met verschillende invalshoeken, ervaringen en meningen over het wel of niet eten van vlees. “Dat levert gesprekken op waarin het best kan knetteren! Maar waarin smaken áltijd mogen blijven verschillen.”

De eerste aflevering van ‘Of Je Worst Lust’ is te beluisteren via Spotify of en andere podcastapps, zoals Google Podcast

Altijd op de hoogte blijven?