Slagers op de bres voor CliniClowns

13 augustus 2012 Edwin Rensen

HOUTEN - Dit najaar is de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) aanwezig op de Keurslager Demodagen en VAS-beurs met een 'duurzame' actie voor het goede doel. Speciale aandacht is er voor CliniClowns.

HOUTEN - Dit najaar is de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) aanwezig op de Keurslager Demodagen en VAS-beurs met een ‘duurzame’ actie voor het goede doel. Speciale aandacht is er voor CliniClowns.

'Lever een gebruikte pen in en krijg een nieuwe pen. Dat is niet eens het bijzondere aan de actie maar wel dat de ingeleverde pennen worden hergebruikt om nieuwe producten te maken. Ook tijdens de regiobijeenkomsten in oktober is het inleveren van pennen mogelijk,' laat Marian Lemson namens de KNS weten.

CliniClowns

De KNS levert de gebruikte pennen in en deze worden vervolgens gerecycled tot nieuwe bruikbare producten zoals penhouders, prullenbakken en gieters. In ruil voor elke ingeleverde pen wordt 2 Euro cent overgemaakt aan een goed doel. De KNS heeft gekozen om dit te doneren aan de CliniClowns waar al eerder donaties zijn gedaan. Met deze donaties onderstreept de KNS bovendien haar kernwaarde ‘mens en gezondheid’.

Een van de KNS kernwaarden is maatschappelijk verantwoord ondernemen. De KNS geeft hier binnen haar bedrijfsvoering al op verschillende manieren invulling aan. Dit najaar sluit de KNS aan op deze inzamelactie voor pennen.
 

Altijd op de hoogte blijven?