Slager Van der Pijl verstuurt vlees per post

attachment-001_food-image-VLS11042I01

TER AAR – TNT Post bezorgt met ingang van deze week ook vlees aan huis. Het vlees komt van Nederlands eerste online steakslager Matthijs van der Pijl uit Ter Aar.

TER AAR – TNT Post bezorgt met ingang van deze week ook vlees aan huis. Het vlees komt van Nederlands eerste online steakslager Matthijs van der Pijl uit Ter Aar.

Zijn website, Beef&Steak.nl, waarop consumenten online vlees kunnen bestellen, is deze week live gegaan, meldt Meatandmeal.nl.  Het vlees is per portie gevacuümeerd, diepgevroren en wordt verstuurd in geïsoleerde verpakkingen. Bestellingen worden de volgende dag geleverd, of op de dag van keuze.

 

Prijzen

‘Op het moment dat ik de juiste verpakking had ontwikkeld voor postorderverzending wist ik dat een online-slagerij met 24-uurs bezorging mogelijk was’, zegt Van der Pijl. Een ander groot voordeel van de online-slagerij is volgens hem dat de prijzen van Beef&Steak zeer gunstig zijn ten opzichte van slagers en zelfs supermarkten. ‘Er is geen dure winkel met veel personeel dus kan de prijs laag gehouden worden.’ 

Van der Pijl selecteert streng op kwaliteit. Door jarenlange ervaring in de vleessector weet hij naar eigen zeggen waar het vlees aan moet voldoen en waar het beste vlees vandaan gehaald wordt. Het assortiment van Beef&Steak bestaat uit biefstuk en steaks van rund, varken, wild, kalf, lam en exoten. De nadruk van het aanbod ligt op biefstuk, entrecote, tournedos, rib-eye en T-bone. Binnenkort wordt het assortiment uitgebreid met yaksteaks, Angus Beef en Ibericovlees, maar ook een biologisch assortiment zit in de planning.  ‘Het vacuüm verpakken en invriezen van kwaliteitsvlees is juist heel goed’, meent van der Pijl. ‘De smaak van een goede steak is optimaal na een periode van rijping van het vlees. Door op het juiste moment het vlees te vacuüm te verpakken en in te vriezen ‘bevries’ je de kwaliteit en de smaak. Als je het vlees dan rustig ontdooit en vóór het bakken een uurtje op kamertemperatuur laat komen is de smaak subliem.’

 

Ga hier naar de website Beef&Steak.nl

 

Lees ook
Empack najaar 2021 in ‘s-Hertogenbosch

Empack najaar 2021 in ‘s-Hertogenbosch

Vakbeurs Empack vindt ook dit jaar weer doorgang. De vakbeurs voor verpakkingstechnologie vindt in 2021 op 8 en 9 september plaats in de Brabanthallen.

‘Overweldigende internationale belangstelling voor GravityTray’

‘Overweldigende internationale belangstelling voor GravityTray’

De twee creatieve ondernemers Luc van den Broek en Rinze Willemsen stoorden zich al heel lang aan het absorber-matje in de vleesbakjes in de supermarkt. Net als consumenten, retailers, p.roducenten en recyclebedrijven. Na een zoektocht van een aantal jaren naar de juiste folie en machine, is het nu zo ver. Het nieuw ontwikkelde bakje, getiteld GravityTray,...

ABN Amro: ‘Klanten willen versproduct in duurzame verpakking’

ABN Amro: ‘Klanten willen versproduct in duurzame verpakking’

Steeds meer consumenten vinden het belangrijk dat producten in duurzame verpakkingen worden aangeboden, zodat het verbruik van plastic vermindert en de mogelijkheid van hergebruik wordt vergroot. Dat blijkt uit een enquête van PanelWizard in opdracht van ABN Amro.Zo vindt 66 procent het belangrijk dat producenten van voorverpakte groente of fruit voor...