Slager gezocht voor Kleine Kerkstraat

attachment-004_food-image-1536729

In Leeuwarden zijn de winkeliers van de Kleine Kerkstraat op zoek naar een slager of groenteboer, om een leeg pand in de straat op te vullen, dat meldt de Leeuwarder Courant op haar website.

Een van de panden in de straat staat leeg. In een vergadering besloten de ondernemers van de Kleine Kerkstraat om zelf op zoek te gaan naar een nieuwe ondernemer voor het pand. ‘Je kunt ook gaan zitten wachten, maar dit is beter’, vertelt Anton Klapwijk van kaaswinkel De Zuivelhoeve aan de Leeuwarder Courant. De voorkeur gaat uit naar een slager of groenteboer omdat die een goed kans van slagen hebben volgens hun nieuwe buren.

Oproep

Dinsdag deed Klapwijk een oproep op Twitter, naar tips over geïnteresseerde slagers of groenteboeren. Levert dat niks op, dan gaat hij bellen.

twitter-kleine-kerkstraat-300x174
Lees ook
Deadline btw-aangifte derde kwartaal op 31 oktober - Belastingdienst geeft tips

Deadline btw-aangifte derde kwartaal op 31 oktober - Belastingdienst geeft tips

De deadline voor de btw-aangifte en -betaling over het derde kwartaal nadert. Ondernemers hebben tot 31 oktober de tijd om dit te doen. Volgens de Belastingdienst hebben bijna vier op de tien startende en kleine ondernemers een herinnering nodig om dit tijdig te doen. Daarom geeft de Belastingdienst vijf tips voor een goede en efficiënte aangifte.

‘Mooi om klanten enthousiast te maken over steeds een ander stuk vlees’

‘Mooi om klanten enthousiast te maken over steeds een ander stuk vlees’

Hoewel hij zijn studie Farmacie keurig afmaakte, wist Rozj Khorshid (29) al dat zijn carrière een andere richting uit zou gaan. Hij wilde werken met eten en drinken en ging aan de slag bij een slagerij vanwege zijn passie voor vlees. Zijn droom: zijn eigen ambachtelijke slagerij met bijzondere producten.

KNS geeft tips voor de feestdagen

KNS geeft tips voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan. Voor de slager een drukke tijd! Een goede voorbereiding is hiervoor belangrijk. Brancheorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) helpt hierbij en geeft tips.