Slager Beerens bij parlementaire barbecue

13 augustus 2012 Edwin Rensen

DEN HAAG - Slager Theo Beerens (l), deze week winnaar van de Spare Ribs Trophy, presenteert zijn spare ribs volgende week donderdag (30 juni) bij de jaarlijkse Binnenhof Barbecue.

DEN HAAG - Slager Theo Beerens (l), deze week winnaar van de Spare Ribs Trophy, presenteert zijn spare ribs volgende week donderdag (30 juni) bij de jaarlijkse Binnenhof Barbecue.

In politiek Den Haag wordt traditioneel het zomerreces ingeluid met de Binnenhof Barbecue. De organisatie hiervan is in handen van de Productschappen Vee, Vlees en Eieren (PVE). 

Chef-kok Huub Oudshoorn is verantwoordelijk voor de culinaire invulling op de Binnenhof Barbecue en heeft de Eindhovense slager Beerens gevraagd hem te ondersteunen. 'Ik vind het een geweldige kans om het slagersvak te promoten. Het lijkt mij natuurlijk leuk om Mark Rutte onze spareribs te laten proeven. Hij is al eens in onze winkel geweest tijdens de gemeenteraadsverkiezing, dus het zou leuk zijn om hem weer bij mijn barbecue te mogen begroeten,' aldus Beerens.

Lees ook:
Slagerij Beerens wint Spare Ribs Trophy (21 juni 2011)

Altijd op de hoogte blijven?