Management buy-out bij Prime Meat

BEVERWIJK - Directeur Klaas Eppenga van vleesproductiebedrijf Prime Meat uit Beverwijk heeft via een management buy-out alle aandelen van het bedrijf overgenomen van het Ierse Reox Enterprises. Dat meldt FoodHolland.

BEVERWIJK - Directeur Klaas Eppenga van vleesproductiebedrijf Prime Meat uit Beverwijk heeft via een management buy-out alle aandelen van het bedrijf overgenomen van het Ierse Reox Enterprises. Dat meldt Food Holland.

Prime Meat is vervolgens een samenwerking aangegaan met branchegenoten Van Brussel trends in meat, Van Bennekom Vlees en met foodservice groothandel Deli XL. Deze drie bedrijven nemen een minderheidsbelang in de onderneming.

Met deze stap wil Prime Meat haar slagkracht in de foodservice markt vergroten. Van Brussel en Van Bennekom Vlees zijn net als Prime Meat actief in de productie van vers en bereid vlees voor de foodservice markt.

Lees ook
Vakantieboek voor managers

Vakantieboek voor managers

Het Vakantieboek voor professionals en managers 2022 bevat de beste boeken en artikelen die het afgelopen jaar onder de aandacht kwamen van de redactie van uitgeverij Business Contact. "Dit zijn de pareltjes die we afgelopen jaar langs hebben zien komen op de uitgeverij."

Diversiteit is een complex verandervraagstuk voor een bedrijf

Diversiteit is een complex verandervraagstuk voor een bedrijf

Diversiteit en inclusie zijn actuele onderwerpen. Denk aan Black lives matters, #metoo en de zwartepietendiscussie. Ook op de werkvloer. Steeds meer bedrijven vinden diversiteit belangrijk. Maar hoe ga je met dit onderwerp aan de slag? Het boek De Inclusiemarathon, het Managementboek van het jaar 2022, kan hierbij helpen.

‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem

‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem

Rolf Mulder komt na 10 jaar met een herziene, uitgebreidere uitgave van zijn boek ‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem. Over de bekende stripfiguur Olivier B. Bommel en de kunst van het leidinggeven. Wie de stijl van Bommel weet toe te passen heeft volgens Mulder de routekaart in handen naar echt leiderschap.