Keurslager niet in de prijzen bij Foodservice Award 2022

15 maart 2022 Redactie Vleesmagazine
Foto: Naomi Heidinga

De Keurslager viel niet in de prijzen bij de Foodservice Award 2022. De afgelopen drie jaar won de slagersformule elke keer de categorie Speciaalzaken. Zuivelhoeve wist de winning streak te doorbreken.

Bij Foodservice Award bepaalden consumenten de winnaars. Zij brachten in negen categorieën hun stem uit en beoordeelden onder andere op bestelgemak, kwaliteit, assortiment en prijs. Q&A organiseerde de Foodservice awards in 2022 voor de vierde keer samen met de Horecava de Foodservice Awards organiseert. Er werden meer dan 21.000 stemmen uitgebracht in de categorieën Fastservice, Klassieke Horeca, Leisure, Marktkramen, Snackbars, Speciaalzaken, Thuis eten, To go en Warme Maaltijdbezorging.

Categorie Speciaalzaak

De Keurslager was samen met de Zuivelhoeve genomineerd in de categorie Speciaalzaak. De afgelopen drie edities won de Keurslager deze categorie, maar dit jaar haalde de Zuivelhoeve een hogere score. De Zuivelhoeve scoorde een 8,68. Dit was de hoogste score en daarom won de Zuivelhoeve ook de overalltitel.

Prijsuireiking

De prijsuitreiking stond gepland voor de Horecava. Deze vakbeurs voor de horeca ging niet door. Daarom reikte chefkok Pierre Wind de prijzen uit tijdens een feestelijke lunch in restaurant Trammmhuys in Voorburg. Wind ontwikkelde speciaal voor de uitreiking een lunch van negen gangen die stonden voor de negen categorieën van de prijsuitreiking representeerden.

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?