Keurslager legt specialiteiten in de supermarkt

15 mei 2018

Keurslager Tim de Gier uit Nijkerk werkt samen de plaatselijke Jumbo Rob & Cindy Veltink. Van donderdag tot en met zondag liggen er specialiteiten van de slager bij de vleesafdeling van de supermarkt.

Jumbo Rob & Cindy Veltink heeft al meerdere lokale producten in de schappen liggen. Eigenaar Rob Veltink werkt graag samen 'lokale helden'. Zo verkoopt hij al gebak van Bakkerij ten Have en vers ijs van Coava. De gemaksproducten van Keurslager Tim de Gier zijn de nieuwste aanwinst.

De Gier en Veltink kozen bewust voor tien gemaksproducten. "We blijven van de schouderkarbonade, biefstuk en de speklap af, want die zijn bij allemaal prima, maar het gaat hier echt om de specialiteiten waarvan wij denken dat we verschil kunnen maken", zegt Veltink op Stad Nijkerk. Zo komen er grillworst, tortilla's, spareribs en een broodje van de week bij de supermarkt te liggen. De producten zijn van donderdag tot en met zondag verkrijgbaar, zodat de versheid gegarandeerd kan worden.

Slager Tim de Gier startte 10 jaar geleden met zijn stage bij Keurslager Gert Jan Veenendaal. Toen hij de mogelijkheid kreeg om de slagerij over te nemen, ging hij die uitdaging direct aan. Slager maakt veel vleeswaren zelf in zijn eigen worstenmakerij en heeft verschillende grillspecialiteiten. Onlangs nam de slager een nieuwe verwerkingskeuken in gebruik. Dit was de directe aanleiding om de samenwerking van Veltink, die al een tijdje in de maak was, echt aan te vatten.

  •  

Altijd op de hoogte blijven?