Inschrijving voor Slager met Ster 2015 nog vijf dagen open

7 april 2015 Vleesmagazine Deelname aan Slager met Ster voorziet in een 360-gradendoorlichting van de gehele organisatie over twee ronden. Foto: Koos Groenewold

Inschrijven voor deelname aan Slager met Ster 2015 is nog vijf dagen mogelijk. De inschrijftermijn is verlengd tot en met zondag 12 april 2015. Dit op veler verzoek om de drukke paasperiode buiten de wedstrijdperiode te houden. De wedstrijd die de afgelopen twee jaar een zeer succesvol opvolger is geweest van Slagerij van het Jaar, gaat dit jaar haar derde editie in.

Slager met Ster is dé mogelijkheid om de eigen onderneming in het geheel door te lichten en om met de gemaakte sterkte-zwakteanalyse met nieuwe energie en inzichten aan de slag te gaan. Kansen benutten en mogelijkheden zien, dat is waar het om draait bij Slager met Ster. Deelname aan Slager met Ster voorziet in een 360-gradendoorlichting van de gehele organisatie over twee ronden.

Voorronde

De voorronde - dit jaar van maandag 13 april tot en met vrijdag 19 juni - bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Mysterymeting: uw onderneming wordt tweemaal bezocht door mysteryshoppers, deze geven in de rapportage feedback over de presentaties, representatie, klantvriendelijkheid, verkoopvaardigheid en productkennis.
  • Winkelbeoordeling: een winkelbeoordelaar geeft in de rapportage feedback over de herkenbaarheid in het straatbeeld, uitstraling winkelbeeld, verkoopkracht van de presentaties, productuitstraling en uw inzet van communicatie.
  • Vakjurybeoordeling: een lid van de vakjury komt aangekondigd bij u langs. Deze geeft in de rapportage, op basis van observatie en een uitgebreid gesprek met u als ondernemer, feedback over uw slagerij en slagerswinkel in het algemeen, het personeel, de organisatie, de financiële bedrijfsvoering en de visie van de ondernemer.

Finaleronde

Tijdens de finaleronde - dit jaar van maandag 31 augustus tot en met vrijdag 6 november - wordt uw winkel bezocht door een lid van de retailjury, een ondernemersjury, én vindt er een klantenenquête plaats. Voor meer informatie over de wedstrijd en de finaleronde kunt u terecht op de website van Vleesmagazine.

Uitgebreide rapportage

Van elk juryonderdeel ontvangt u een uitgebreide rapportage waarin duidelijk staat hoe u bent beoordeeld en welke mogelijke verbeterpunten er zijn. Met de adviezen uit de rapportages kunt u als ondernemer direct aan de slag. Daarnaast draagt deelname bij tot veel aandacht bij de klanten en de omgeving.

Felbegeerde sterren

Het inschrijfgeld voor de voorronde van Slager met Ster 2015 bedraagt €375. Wilt u uw organisatie verbeteren aan de hand van kwalitatieve metingen en rapportages, en bovendien kans maken op één of meer van de felbegeerde sterren, schrijf u dan direct in. Inschrijven kan nog uiterlijk tot en met zondag 12 april via het speciale formulier.

Altijd op de hoogte blijven?