Hugo Kennis maakt winnaar Grote Grillworsttest 2018 bekend

GGWT17_7097-272x181

Grillworst is onbetwist het omfietsproduct van de slager, een favoriet van veel consumenten. De KNS organiseert de wedstrijd om de lekkerste Grillworst voor slagers. Ruim 100 slagers zonden hun grillworst dit jaar in voor deze vakwedstrijd. Op donderdag 8 februari wordt de winnaar van de Grote Grillworsttest bekend gemaakt bij Hotel Van der Valk in Leusden-Amersfoort. Hugo Kennis, chef bij tv-zender 24Kitchen, reikt als juryvoorzitter de prijzen uit aan de 10 finalisten.

De jury van de Grote Grillworsttest 2018 bestaat uit juryvoorzitter Hugo Kennis, chef bij tv-zender 24Kitchen, bijgestaan door Jasper Gottlieb (samen met broer Marius vormen zij het beruchte kooktrio Worsten van Babel), Keurslager Koos van Essen (winnaar 2017) en Paul Bohté (namens SVO vakopleiding food). Wat maakt een goede grillworst? 'Goede verse grondstoffen en goede kruiding is meer dan genoeg', aldus de jury.

De finalisten:

Dossiers
Lees ook
KNS geeft update over CAO-onderhandelingen

KNS geeft update over CAO-onderhandelingen

Koninklijke Nederlandse Slagers geeft op de website een update over de cao-onderhandelingen. De brancheorganisatie en de vakbonden FNV en CNV Vakmensen hebben nog geen overeenstemming bereikt.

Slagersgehakt magerder dan supermarktgehakt

Slagersgehakt magerder dan supermarktgehakt

De Consumentenbond bracht 25 april het nieuws naar buiten dat mager rundergehakt in de supermarkt soms vetter is dan shoarma of spareribs. Dit geldt niet voor het gehakt van de slager, meldt Koninklijke Nederlandse Slagers.

Branche RI&E voor slagers

Branche RI&E voor slagers

Veel slagers hebben een brief ontvangen van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over de verplichting van een RI&E voor slagers. Dat meldt branchevereniging Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) op de website.