Gelderblom presenteert Woudenbergh als voorzitter franchiseraad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In het kader van de constante groei van de franchiseketen Gelderblom Slagerij & Partyservice en de te verwachten expansie de komende jaren, wordt er continu gewerkt aan het professionaliseren van de formule.

In dit proces wordt een franchiseraad meegenomen, deze raad wordt binnenkort geïnstalleerd, de externe voorzitter is al bekend in de vorm van G.H. van Woudenbergh.

De franchiseraad zal zich bezig houden met alle zaken die de formule van Gelderblom Slagerij & Partyservice betreffen, maar is intern gericht, directie en management blijven eindverantwoordelijk voor de verdere formuleontwikkeling.

Lees ook
Nieuwe eigenaar Keurslager Looman

Nieuwe eigenaar Keurslager Looman

Keurslager Looman in Schoonhoven krijgt een nieuwe eigenaar. Slagerij Gelderblom neemt vanaf 1 augustus de slagerij over.

Jeroen van Voornveld, Slagerij Gelderblom: “De nieuwe winkel voldoet optimaal aan klantenwensen”

Jeroen van Voornveld, Slagerij Gelderblom: “De nieuwe winkel voldoet optimaal aan klantenwensen”

Klanten komen naar de slager voor gemaksproducten en een bijzonder assortiment, zegt Jeroen van Voornveld van Slagerij Gelderblom in Ermelo. “Om dit goed te presenteren, hadden we een nieuwe winkel nodig.”

De kracht van het interieur

De kracht van het interieur

Natuurlijk draait het in de slagerij in eerste instantie om de kwaliteit van de verkoopwaren en een goede service. “Maar onderschat de rol van de winkelinrichting niet,” zegt slager Jeroen van Voornveld. Presentatie, routing en sfeer kunnen bijdragen aan een fikse stijging van de omzet.