Carpaccio in assortiment The Meatlovers

27 juni 2017

Het assortiment van The Meatlovers breidt verder uit. Deze zomer wordt er carpaccio aan toegevoegd. De 100 procent rundercarpaccio is gemaakt van het Angus rund.

Carpaccio

In de verpakking zitten 2 porties van 80 gram, reeds geschikt op een folie en zodoende makkelijk op een bord te leggen. Op de verpakking staan diverse smaaksuggesties en net als in de andere doosjes van The Meatlovers, treft de consument ook in de carpaccio verpakking een receptenkaartje aan. De carpaccio is verkrijgbaar bij de Jumbo.

The Meatlovers

The Meatlovers biedt consumenten (diepgevroren) naturel vlees, wild en gevogelte van hoogwaardige kwaliteit uit de beste streken ter wereld. The Meatlovers is een concept van Jan Zandbergen.

Jan Zandbergen is een internationale speler in de markt voor vlees en vleesproducten. Het bedrijf levert een breed assortiment hoge kwaliteit vlees & gevogelte door heel Europa. De organisatie heeft eigen opslag- & productiefaciliteit. Jan Zandbergen B.V. werkt volgens de hoogste kwaliteitsnormen (BRC klasse A, QS en Skal gecertificeerd).

Altijd op de hoogte blijven?