Beef&Steak lanceert BBQ-ijs

21 augustus 2017

De online slagerij Beef&Steak en ijssalon Cadore hebben BBQ-ijs gelanceerd. Ambachtelijk ijsmaker Arno Weijs ontwikkelde zes smaken. Het BBQ-ijs is verkrijgbaar in de webshop van Beef&Steak.

Het Italiaanse ijs kan als nagerecht dienen maar ook samen met het vlees gegeten worden. De smaak ‘Hot Spicy Chocolate’ combineert met met picanha en ander rundvlees. De smaak bloedsinaasappel past bij kip en vanille bij T-bone steak. Voor vis is er limoncello-ijs en voor tournedos is er Edelweiss-ijs.

De smaken

  • De zes beschikbare smaken zijn:
  • Hot Spicy Chocolate met cacao en Spaanse pepers
  • Hemelse Modder met Amaretto, chocolade en Jamaicaanse rum
  • Bloedsinaasappel-ijs
  • Limoncello-ijs gemaakt van citroenen uit Sorrento
  • Vanille-ijs
  • Edelweiss-ijs is een zoete panacotta met friszure rode bessen.
  • Het ijs is verkrijgbaar in verpakkingen van een halve liter en kan worden besteld via de webshop van Beef&Steak.

    Beef&Steak

    Beef&Steak werd in 2008 opgericht door Matthijs van der Pijl en Jan Faber.  De online slagerij richt zich op een breed aanbod van smaken en rassen en wil Nederland kennis laten maken met nieuwe smaken en ervaringen.

    IJssalon Cadore

    IJssalon Cadore opende in 1993. De salon maakt Italiaans ijs gemaakt van biologische melk, vers fruit en eerlijke chocolade. De salon heeft vestigingen in Aalsmeer, Hillegom, Lisse en Mijdrecht.

    Dit artikel verscheen eerder op: Vakblad IJS!

    Altijd op de hoogte blijven?