Evenementen
Meat Expo 2023

Meat Expo 2023

Van 24 tot 27 september kunnen professionals uit de vleessector tijdens de Meat Expo inspiratie opdoen rondom de slagersambacht, waar de passie voor het vak en stielkennis centraal staan.

Intrafood 2023

Op 28 en 29 september vindt in Kortrijk voor de negende keer de Intrafood beurs plaats. Dit is een tweedaags foodevent voor grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabricaten voor de voedingsindustrie in de Benelux & Noord-Frankrijk.

Cursus duurzame & gezonde voeding

Cursus duurzame & gezonde voeding

Deze cursus aan Wageningen Academy biedt de laatste inzichten en kennis als het gaat over duurzaamheid, voedingswaarde en de kwalitatieve en kwantitatieve aspecten ervan.

De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023

De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023

De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023 vindt plaats op 2 en 3 oktober in Expo Houten. Door de jaren heen is de Vakbeurs Foodspecialiteiten uitgegroeid tot een jaarlijkse ontmoetingsplaats voor de gehele foodspecialiteitenbranche. Met ruim 275 deelnemende exposanten staat de Vakbeurs Foodspecialiteiten garant voor een gevarieerd productaanbod. De beurs...

BBB Maastricht

BBB Maastricht

Van 9 tot en met 11 oktober 2023 vindt in Maastricht de horecavakbeurs “BBB Maastricht” plaats voor Nederlandse en Belgische horecaleveranciers en professionals. De beurs biedt een vol programma aan proeverijen, kookbattles en masterclasses.

SIAL Paris

SIAL Paris

SIAL Paris is een van de grootste foodvakbeurzen van de wereld, waar er voor bezoekers gedurende vijf dagen volop inspiratie op te doen valt wat betreft retail, catering, importhandel en meer.

Rundvee & Mechanisatie Vak-dagen

Rundvee & Mechanisatie Vak-dagen

Dit jaar wordt het event Rundvee & Mechanisatie gehouden op 24, 25 en 26 oktober 2023 in Evenementenhal Hardenberg. Het programma bestaat uit diverse lezingen, een kennisplein en de mogelijk om nieuwe contacten te leggen en oude relaties te onderhouden.

Empack België

Empack België

Op 25 & 26 oktober 2023 vindt Empack plaat in de Nekkerhal Brussels-North. Het event is een trefpunt voor de verpakkingsindustrie. Empack heeft een uitgebreid seminarieprogramma en biedt de mogelijkheid om nieuwe professionals te ontmoeten.

FoodIndustrie Experts

FoodIndustrie Experts

FoodIndustrie Experts brengt op 9 november 2023 experts uit de retailwereld en de voedingsindustrie samen. De evenementen van FoodIndustrie Experts zijn exclusief voor DGA’s/Beslissers van bedrijven die verse levensmiddelen verwerken. Tijdens deze bijeenkomst ligt de focus op kunstmatige intelligentie en de voedingsindustrie.

Horecava 2024

Horecava 2024

De eerste volgende Horecava is van 8 t/m 11 januari 2024 in RAI Amsterdam. Tijdens Horecava neem je kennis en inspiratie op en ontdek je de nieuwste trends binnen de hele horecabranche.

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine Editie 1 | februari 2023
Vleesmagazine Editie 1 | februari 2023

Het thema van Vleesmagazine 1 is smaakmakers. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Empack en Packaging Innovations 2023

5 april 2023 - 6 april 2023

Lees meer

Food Technology 2023

12 april 2023 - 13 april 2023

Lees meer

Worksafe en Maintenance Gorinchem

16 april 2023 - 18 april 2023

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea

Social Logo Instagram Alea