Winteraanbod gebruikte MULTIVAC-machines

8 december 2022 Partner content

Heeft u op korte termijn een traysealer, dieptrekker, etiketteerder, portioneermachine of slicer nodig? MULTIVAC kan snel schakelen en biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook 100 gebruikte machines te koop en te huur aan. Snelle levering en zeker interessant voor klanten met kleinere budgetten.

Huuroptie nieuwe, voorraad- en gereviseerde machines
Naast koop biedt MULTIVAC een grote variëteit aan nieuwe, ongebruikte machines te huur aan. Dit zijn standaard machines die binnen een hele korte termijn leverbaar zijn voor een periode van 3 maanden of langer. Het aanbod bestaat uit diverse soorten en modellen traysealers, dieptrekmachines, kamermachines, etiketteerders en vacumeermachines met transportband. En krimp- en droogtunnels, gerobotiseerde handlingsystemen, kwaliteitscontroleapparatuur, portioneer- en slicing machines.

Ook voor de origineel gereviseerde of nieuwe MULTIVAC verwerkingsmachines worden huurmogelijkheden als extra service geboden.

Dezelfde kwaliteit én garanties als nieuwe machines
Als u een gebruikte, originele MULTIVAC-machine huurt of aanschaft, krijgt u dezelfde original equipment manufacturer (OEM) kwaliteit, garantie én service die hoort bij een nieuwe machine.

De originele, gereviseerde machines van MULTIVAC én aangeschaft bij MULTIVAC voldoen aan alle huidige veiligheidseisen en worden geleverd met één jaar garantie. Daardoor bent u verzekerd van de kwaliteit en veiligheid die alleen de oorspronkelijke fabrikant kan garanderen.

NIEUW: Smart Services icm IPC 06 besturing!
De nieuwe Smart Services van MULTIVAC zijn ook te gebruiken op de origineel gereviseerde machines die uitgerust zijn met het IPC 06 controlepaneel.

Bekijk ons complete aanbod

Altijd op de hoogte blijven?