In maart start de Summit 2021 van MULTIVAC over alle aspecten van het verwerken en verpakken van levensmiddelen. De eerste twee virtuele events, van 8 t/m 11 maart 2021, gaan over "Duurzaamheid & Digitalisering" en "Oplossingen voor de vleesverwerkende industrie". Met live demonstraties, volop praktijkvoorbeelden en leermomenten. Mis het niet, geef je nu op!

Duurzaamheid & Digitalisering

De focus omvat de megatrends in de verpakkingssector en de duurzame verpakkingsoplossingen van MULTIVAC. Met een live demonstratie van het verpakken van voedsel in recyclebare kartonnen trays, en MultiFresh™ vacuüm skinverpakkingen (voorgesneden karton op basis van papiervezel) in het Training & Innovation Center.

Snijden en verpakken in de vleesverwerking

Een hoogtepunt van dit tweede event over alle soorten oplossingen voor de vleesverwerkende industrie is het volledig automatisch slicen en verpakken van verwerkte vleesproducten op twee slicerlijnen in het nieuwe Application Center.

Leer hoe je de output bij het etiketteren en markeren van diepgetrokken verpakkingen kunt verbeteren en hoe je de efficiëntie in het verpakkingsproces kunt verhogen door automatische etiket- en drukinspectie.

Meer informatie

Altijd op de hoogte blijven?