Gevuld filetlapje

6 april 2023

Epos inspireert de vleesspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor een gevuld filetlapje.

Ingredienten

  • 1000 gr Filetlapjes
  • 80 gr Epos bistro kruidenolie zwarte peper 2,5l (1002102)
  • 200 gr Epos kruidencrème 3kg (1004720)
  • 80 gr Lente ui
  • 80 gr Rozijnen

 Voorbereiding 

Snijd een envelop van het filetlapje. Meng de rozijnen en de lente ui door de Epos kruidencrème.
Vul vervolgens het filetlapje met ongeveer 35 gram van het mengsel. Marineer de gevulde filetlapjes met de Epos bistro kruidenolie zwarte peper. Garneer de buitenkant af met een dun plakje lente uit.

Consument

Bak het filetlapje in de pan in ongeveer 10 minuten gaar.

epos_logo

Altijd op de hoogte blijven?