• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook LinkedIn Instagram
Vleesmagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Productie en industrie

COV-voorzitter Jos Goebbels blikt vooruit

19 februari 2021 Reina Louw
Featured image
PREMIUM

Jos Goebbels: “Structureel doet onze sector het uitstekend, maar toch moeten we ons vaak verdedigen” (foto: Jos Goebbels)

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vleesmagazine.nl
  • Ontvang 8x per jaar het Vakblad Vleesmagazine
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Meer over
  • Vlees
  • Vleesconsumptie
  • Dierwelzijn
  • Vleesindustrie
  • Centrale Organisatie voor de Vleessector
  • COV
  • Vleesprijs
  • Jos Goebbels
Lees ook

Nederland bereikt Meat Exhaustion Day

Volgens dierenwelzijnsorganisatie VIER VOETERS heeft de gemiddelde Nederlander in het eerste kwartaal van 2025 al meer vlees gegeten dan gezond en duurzaam is voor een heel jaar.
22 april 2025Redactie Food

Manon Houben nieuwe voorzitter Nederlandse vlees- en vleeswarensector

Vanaf 1 april wordt Manon Houben de nieuwe voorzitter van de Centrale Organisatie van de vleessector (COV) en de Vereniging voor de Nederlandse Vleeswarenindustrie (VNV).
4 maart 2025

Top 5 artikelen Vleesmagazine januari 2025

Foodmachines, koningin Máxima, Visie 2025 voor de slagersbranche, de toekomst van kip en overname Van der Linden. Wat waren de afgelopen maand de meest gelezen artikelen op Vleesmagazine? Dit is de to...
6 februari 2025
12345>>>
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de vleessector?

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Vleesmagazine 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Profiteer nu

Agenda

  • 22 SEP 09:00 - 24 SEP 20:00

    Gastvrij Rotterdam 2025

  • 28 SEP 21:00 - 1 OKT 18:00

    ARTISAN 2025: inspiratie en innovatie voor Belgische food artisans

  • 29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00

    Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025

Vleesmagazine © 2025 Vleesmagazine.
All rights reserved.
Facebook LinkedIn Instagram

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vleesmagazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vleesmagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@vleesmagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer