Braziliaanse Biefstukjes

Braziliaanse biefstukjes_recept AVO

Benodigdheden:

  • 1,000 kg Bief medaillons 
  • FW Brasil Pepper Saus (881750)
  • 0,100 kg Lafiness Smoked Bell Pepper Premium (2817401
  • Plakjes kaas, in 6 stukjes per plak
  • Rode ui, gehalveerd, plakjes
  • Deko: bieslook, gesneden
  • Alu sleetjes

Werkwijze:

  • Marineer de biefstukjes met de Lafiness Smoked Bell Pepper Premium.
  • Maak in alu sleefjes een sausspiegel met de Brasil Pepper Saus.
  • Verdeel de medaillons over de sleefjes ( 4 a 5 stuks per sleetje ).
  • Leg op elk biefstukje een plakje kaas en plakje rode ui.
  • Strooi er wat fijngesneden bieslook overheen.

Bereiding:

10-12 Minuten op 160°C.

Ga voor meer recepten naar de website van AVO.

Dossiers
Lees ook
Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Een rood, mals en sappig stuk vlees: het is een van de dingen die barbecueën zo mooi maakt. Dit recept voor côte de boeuf is een echte aanrader. Het wordt uit de ribben van het rund weggesneden. De rib wordt meegesneden waardoor het vlees een randje vet heeft en vol van smaak is. De rug van een koe is minder gespierd en dat geeft het...

Fuet met hazelnoot

Fuet met hazelnoot

Fuet is het Spaanse woord voor lange dunne droge worst. Traditiegetrouw is de smaak een beetje zoet en ook een beetje pikant. Maar eigenlijk kan je er veel kanten mee op.

Verrassend én lekker: Gebraden picanha met dille-kappertjesjus van de barbecue

Verrassend én lekker: Gebraden picanha met dille-kappertjesjus van de barbecue

Wil je eens echt goed uitpakken met een lekker stuk barbecuevlees? Ga dan voor picanha. Dit stuk vlees is het driehoekige staartstuk van een rund. Doordat dit deel van de koe weinig beweging krijgt, is het vlees botermals.