Anders

26 oktober 2018

... ...

U heeft hem in handen: een volledig gerestylede Vlees+. We hebben besloten Vlees+ te vernieuwen. De vormgeving is flink onder handen genomen en ook inhoudelijk slaan we vooral meer wegen in. Natuurlijk is u als eerste het nieuwe formaat opgevallen: van liggend naar staand. Praktischer in vele opzichten. Gewaagd ook, omdat we ons altijd bewust waren van het onderscheidende vermogen van een Vlees+ in liggend formaat. Waarom dan toch het blad op de schop genomen? We waren er aan toe. Na de overname door een andere uitgever in 2016, zijn we zaken en processen anders gaan doen. Er is meer synergie gekomen tussen de verschillende uitgaven in ons cluster van bladen voor de voedingsbranche. En als je dan toch aan de slag gaat, dan maar meteen goed. Dus hebben we ook de inhoud tegen het licht gehouden en maken we nu de slag naar een ketenblad. We blijven primair een vakblad voor slagers maar gaan ook meer informatie geven over en voor andere professionals in de vleesketen, van boer tot bord, zogezegd. We denken een goede stap te maken met het verstrekken van informatie over waar vlees vandaan komt en wat er mee gebeurt na de verwerking. Het complete verhaal vertellen. En dat verhaal gaat vergezeld van mooi en groot beeldmateriaal, want het oog wil immers ook wat. Wat niet verandert, is het informatieve karakter van alle verhalen: we blijven ons richten op elke slager en andere professional die met mooi, goed en verantwoord vlees te maken heeft.

We hebben met het hele team van Vlees+ keihard gewerkt aan deze nieuwe opzet. Redactie, sales, vormgeving, marketing, traffic en uitgever hebben samengewerkt om een optimaal resultaat neer te zetten. We zijn benieuwd wat u er van vindt. Laat het ons gerust weten via telefoon of mail. Maar allereerst hoop ik dat u met veel genoegen dit extra dikke nummer van Vlees+ gaat lezen.

Altijd op de hoogte blijven?