Horecavakbeurs Alimentaria in Barcelona

18 september 2023 Redactie Food Alimentaria
De internationale vakbeurs Alimentaria vindt plaats van 18 tot en met 21 maart 2024 in Fira Barcelona. Hostelco, de Internationale Vakbeurs voor Horeca, Catering, Apparatuur en Machines en  Restaurama, bundelen hun krachten op deze editie van Alimentaria om een bijzonder evenement voor horeca- en cateringbedrijven te creëren.

Dit jaar zal Alimentaria sterk gericht zijn op het bevorderen van internationalisering, innovatie en duurzaamheid binnen de industrie. De vorige editie van Alimentaria, gehouden in april 2022, trok bijna 3.000 exposerende bedrijven, waarvan 29% internationaal was. Het evenement verwelkomde ook meer dan 100.000 bezoekersuit 150 verschillende landen.

Activiteiten op het evenement

Het evenement zal tal van activiteiten aanbieden voor professionals om kennis en innovatie te bevorderen en tegelijkertijd de gastronomie onder de aandacht te brengen en duurzaamheid te promoten als een belangrijk instrument voor groei.

De belangrijkste nieuwe thema’s van de volgende editie zijn de ‘Coffee, Bakery and Pastry Area’ en ‘The Horeca Hub’. Hier brengt Alimentaria  alle producten en apparatuur voor de koffie-, bar-, bakkerij-, patisserie- en ijssector samen. Ook zullen er workshops, proeverijen, lezingen en wedstrijden plaatsvinden.

Meer informatie?

Fabienne Pasquion : f.pasquion.c@romanrm.com 

Joseph Laws: j.laws@romanrm.com 

Florencia Mieres: f.mieres@romanrm.com 

Maria Not: m.not@romanrm.com 

Altijd op de hoogte blijven?