Ga naar het overzicht

Koeltechnisch Buro Midden Nederland Facebook LinkedIn Instagram YouTube

Over ons

Vader Gijsbert Koops behaalde al jong zijn opleiding in de koeltechniek. Hij werkte voor diverse bedrijven binnen de koudetechniek en kreeg zo’n vijftig jaar geleden een gouden handdruk van een bedrijf dat z’n afdeling koudetechniek sloot. Daarna begon Gijsbert Koops voor zichzelf als koelmonteur vanuit een schuurtje in zijn achtertuin. Hij was een echte probleemoplosser. Wij werden als kinderen allebei door zijn enthousiasme gegrepen en besloten bij onze vader in het bedrijf te stappen. Daarvan hebben we nooit spijt gehad, en inmiddels is de derde generatie ook deskundig op koeltechnisch gebied. Gijsbert Koops zou het prachtig hebben gevonden. Helaas overleed hij toen hij 56 jaar jong was.

Inmiddels zijn wij al bijna vijftig jaar een onafhankelijk familiebedrijf met een breed scala aan professionele diensten en producten voor bedrijfskoeling en airconditioning. Dat gaat van ontwerp, plaatsing tot reparatie en onderhoud. Wij leveren hoge kwaliteit producten en service. Wij werken met de nieuwste technieken en zijn onder meer betrokken bij fabricatie van onze eigen koelmeubels. Mede daardoor staan we goed bekend bij onder meer winkels, supermarkten, ziekenhuizen, zorginstellingen, grootkeukens restaurants, groothandels en industrie. 

Passie voor techniek zit in onze genen. Voor elk budget in elke situatie vinden wij een passende oplossing. Wij denken met u mee en geven u graag advies. Dat is onze bedrijfscultuur en die houden wij hoog in het vaandel. 

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Contact

Provincialeweg 52, 4031 JM Ingen, NL