• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vleesmagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Productie en industrie

‘De toekomst is niet voor watjes’

19 februari 2021 Marijke Everts via Foodlog
PREMIUM

Marijke Everts leidt sinds 2019 de dagelijkse operatie van de VanDrie Group, de grootste kalverintegratie ter wereld. Door de maatregelen tegen COVID-19 kelderde de vraag naar kalfsvlees, omdat dit vlees voor een belangrijk deel in de (buitenlandse) horeca wordt gegeten. Hoe beleefde Everts 2020? De directeur van de VanDrie Group zette zelf haar gedachten op papier.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vleesmagazine.nl
  • Ontvang 8x per jaar het Vakblad Vleesmagazine
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Meer over
  • Kalfsvlees
  • VanDrie Group
  • Marijke everts
Lees ook

LTO stapt uit overleg landbouwakkoord

LTO Nederland stapte dinsdagavond 20 juni uit het overleg voor het landbouwakkoord. Volgens voorzitter Sjaak van der Tak een moeilijk besluit, maar er werd onvoldoende toekomstperspectief voor de b...
22 juni 2023

Geen nieuwe systemen in stikstofrapport WUR

Volgens onderzoekers van Wageningen University & Research (WUR) werken technische innovaties voor stikstofreductie onvoldoende. André Troost, CEO van Lely, reageert op deze conclusie het onderstaan...
15 mei 2023Vleesmagazine

Vlees in 2022 ruim 13 procent duurder

Waar de vleesprijzen in 2021 nog daalden, zijn ze in 2022 explosief gestegen. Vanaf april vorig jaar wordt de maandelijkse prijsstijging van vlees zelfs met dubbele cijfers geschreven. Vlees is daa...
4 april 2023Ron Duijkers
12345>>>
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de vleessector?

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven

Superaanbieding!

Superaanbieding!

Het eerste jaar Vleesmagazine voor slechts €19,99

Profiteer nu

Agenda

  • 19 september - 21 september

    Internationaler Fachwettbewerb für Fleisch- und Wurstwaren

  • 21 september

    Webinar Single Use Plastic

  • 2 oktober

    Cursus duurzame & gezonde voeding

Vleesmagazine © 2023 Vleesmagazine.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vleesmagazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vakblad IJs!
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vleesmagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@vleesmagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer