Epos inspireert de slager ook in het barbecueseizoen met verrassende recepten, zoals Meesterlijke Dubbel-burger Geitenkaas.
Samenstelling:
- 1000 gram Half-om-half gehakt
- 30 gram Indian-Ribroast (01231K)
- 200 gram Geitenkaas
- 100 gram Walnoten
- 100 gram Rucola
- 200 gram Ontbijtspek
- 60 gram Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel (07232DS) *
Bereiding:
- Kruid het gehakt met de Indian-Ribroast.
- Maak er 50 grams burgers van.
- Beleg de burger met een plakje geitenkaas, fijngehakte walnoten en een handje rucola.
- Leg hier vervolgens een burger van 50 gram op.
- Omwikkel het geheel met twee plakjes ontbijtspek.
- Marineer tot slot met de Meesterlijke Kruidenolie.
Consument:
- Gaar de burger op de BBQ in circa 10 minuten.
- Ook kan dit product gegaard worden in een voorverwarmde oven op 160°C in circa 13 minuten.
Dit product is vrij van de 14 declarabele allergenen + 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst. Echter dient u bij de bereiding van recepturen met meerdere zaken rekening te houden bij een glutenintolerantie. Onze Rayon Managers helpen u hier graag bij.