Recept van Epos: Dubbel-burger Geitenkaas

23 juni 2016

Epos inspireert de slager ook in het barbecueseizoen met verrassende recepten, zoals Meesterlijke Dubbel-burger Geitenkaas.

Samenstelling:

  • 1000 gram Half-om-half gehakt
  • 30 gram Indian-Ribroast (01231K)
  • 200 gram Geitenkaas
  • 100 gram Walnoten
  • 100 gram Rucola
  • 200 gram Ontbijtspek
  • 60 gram Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel (07232DS) *

Bereiding:

  • Kruid het gehakt met de Indian-Ribroast.
  • Maak er 50 grams burgers van.
  • Beleg de burger met een plakje geitenkaas, fijngehakte walnoten en een handje rucola.
  • Leg hier vervolgens een burger van 50 gram op.
  • Omwikkel het geheel met twee plakjes ontbijtspek.
  • Marineer tot slot met de Meesterlijke Kruidenolie.

Consument:

  • Gaar de burger op de BBQ in circa 10 minuten.
  • Ook kan dit product gegaard worden in een voorverwarmde oven op 160°C in circa 13 minuten.

Dit product is vrij van de 14 declarabele allergenen + 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst. Echter dient u bij de bereiding van recepturen met meerdere zaken rekening te houden bij een glutenintolerantie. Onze Rayon Managers helpen u hier graag bij.

Altijd op de hoogte blijven?