Indiase couscous met kip

RECEPT | Indiase couscous met kip is een recept van Epos
Ingrediënten:
- 1000 gr Bieze couscous Indiase stijl (2006126)
- 50 gr Epos bistro kruidenolie Mumbai-stijl (1007176)
- 500 gr kipfilet/kipdijvlees
- Groene paprika
- 100 gr rozijnen
- Bosui
- Peterselie
Bereiding:
Snijd de kipfilet/kipdijvlees in kleine reepjes en marineer deze met de Epos bistro kruidenolie Mumbai-stijl. Gaar de reepjes in de steamer op 160° C met een kerntemperatuur van 79° C en laat ze afkoelen. Snijd de paprika, bosui en peterselie fijn en meng deze met de gegaarde kipreepjes door de Bieze couscous Indiase stijl. Garneer de salade vervolgens af met peterselie en rozijnen.
Serveertip:
Heerlijke salade als bijgerecht voor bij de barbecue.