Goulash stoofpot

17 oktober 2024 Epos Epos
RECEPT | Epos inspireert de slager met recepten, zoals dit recept voor goulash stoofpot met rinderstoofvlees, ui, rode paprika en Dutch Spices goulash culinair sauce en Epos goulash-hacheemix.

Ingrediënten:

  • 1500 gr. Dutch Spices goulash culinair sauce (2009055)
  • 50 gr. Epos goulash-hacheemix (1000504)
  • 60 gr. Epos bindmiddel perfecto (1000964)
  • 1000 gr. runderstoofvlees 
  • 300 gr. uienringen 
  • 300 gr. reepjes rode paprika 

Bereiding:

Snijd het vlees in blokjes en meng deze met de Epos goulash-hacheemix en het Epos bindmiddel perfecto. Gaar de uienringen en paprikareepjes samen met het vlees sous vide in een vacuümzak: 12 uur op 80°C. Of gaar het vlees en de groente in de combisteamer in een afgesloten schaal: 3 uur op 120 °C met 100 propcent vocht. Meng tenslotte de gegaarde groenten en het vlees met de Dutch Spices goulash culinair sauce. 

Serveer de goulash stoofpot met rösti of gebakken aardappels.

Meer recepten van Epos

epos_logo

Altijd op de hoogte blijven?