Goulash stoofpot
RECEPT | Epos inspireert de slager met recepten, zoals dit recept voor goulash stoofpot met rinderstoofvlees, ui, rode paprika en Dutch Spices goulash culinair sauce en Epos goulash-hacheemix.
Ingrediënten:
- 1500 gr. Dutch Spices goulash culinair sauce (2009055)
- 50 gr. Epos goulash-hacheemix (1000504)
- 60 gr. Epos bindmiddel perfecto (1000964)
- 1000 gr. runderstoofvlees
- 300 gr. uienringen
- 300 gr. reepjes rode paprika
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en meng deze met de Epos goulash-hacheemix en het Epos bindmiddel perfecto. Gaar de uienringen en paprikareepjes samen met het vlees sous vide in een vacuümzak: 12 uur op 80°C. Of gaar het vlees en de groente in de combisteamer in een afgesloten schaal: 3 uur op 120 °C met 100 propcent vocht. Meng tenslotte de gegaarde groenten en het vlees met de Dutch Spices goulash culinair sauce.
Serveer de goulash stoofpot met rösti of gebakken aardappels.