Gevulde bavette lolly
Epos inspireert de slager met recepten, zoals deze gevulde bavette lolly met bavette, parmaham, babyspinazie, Epos bistro salsa-di-nocisaus en Epos bistro kruidenolie groene pesto.
Ingrediënten:
- Epos bistro salsa-di-nocisaus (1003880)
- Epos bistro kruidenolie groene pesto (1001227)
- 1 kg. bavette
- babyspinazie
- Parmaham
- spiesen en rolladetouw
Bereiding:
Vlinder de bavette. Bestrijk de binnenkant met Epos bistro kruidenolie groene pesto. Beleg de bavette dan met parmaham, Epos bistro salsa-di-nocisaus en babyspinazie. Rol op tot een rollade en knoop op met om circa elke 2 cm een touwtje. Prik tussen elk touwtje een spies en snijd hier plakken van, circa 2 cm dik. Bestrijk de plakken nog met wat Epos bistro kruidenolie groene pesto.
Consument:
Leg de gevulde bavette lolly circa 10 minuten op het rooster van de barbecue en draai regelmatig om.