Eenvoudig variëren met ‘Wereldse hamburgers’ van Verstegen

1 augustus 2017

Goed nieuws voor versspecialisten die hun klanten willen verrassen met vernieuwende en bijzondere producten, zonder daarvoor hun hele assortiment ondersteboven te hoeven gooien. Kruiden- en sauzenfabrikant Verstegen heeft namelijk een compleet concept ontwikkeld dat in één klap je oude vertrouwde hamburger-assortiment verandert in een vernieuwend, werelds assortiment. Het concept heet ‘Wereldse hamburgers’ en biedt iedere versspecialist de mogelijkheid om, met ingrediënten die al in huis zijn, in te spelen op uiteenlopende trends.

De hamburger is natuurlijk altijd al een hardloper geweest, maar toch kan dit nog verder worden uitgebouwd door met de hamburger te variëren. En zo klanten te inspireren. Dat moet de gedachte van Verstegen zijn geweest bij het ontwikkelen van ‘Wereldse hamburgers’.

De basis van het concept is ‘Mix voor hamburger compleet’ waarmee eenvoudig de lekkerste traditionele burger kan worden gemaakt. Het bindend vermogen van deze veelzijdige mix zorgt voor minder verlies van vocht en vet, wat zorgt voor meer smaak en een goede bite. Ook heeft deze complete mix eigenschappen die zorgen voor kleurbehoud.

Eindeloos variëren

Maar ‘Mix voor hamburger compleet’ is zo samengesteld dat van hieruit naar eigen inzicht bijna eindeloos gevarieerd kan worden door te spelen met wereldse smaken. Door bijvoorbeeld producten als een World Grill of een kruidenmix toe te voegen, kan eenvoudig worden ingespeeld op trends zoals streetfood en ambachtelijke wereldsmaken. Zo kan er met bestaande ingrediënten dus heel eenvoudig een werelds nieuw assortiment worden gecreëerd. Ideaal om klanten steeds weer te verrassen met bijzondere burgers. Het concept is geschikt voor zowel vlees, vis als kip. Meer informatie over ‘Wereldse hamburgers’ en inspirerende voorbeeld-recepten vind je op www.verstegen.eu

Altijd op de hoogte blijven?