Samenstelling
- 200 gram Stokbrood of baguette van ongeveer 25 cm
- 40 gram Epos Sensation Pesto Rosso (07602)
- 30 gram Courgette, met schil
- 20 gram Geraspte kaas
- 5 plakjes Gekookte ham
- 4 plakjes Chorizo
- 3 stuks Cherrytomaatjes
Bereiding
Snijd het stokbrood in de lengte in gelijke helften. Smeer Epos Sensation Pesto Rosso als boter op de bovenkant van het doorgesneden stokbrood. Verdeel de ham en de chorizo over het stokbrood. Snijd de cherrytomaatjes doormidden. Snijd van de courgette reepjes van ongeveer 5 millimeter. Verdeel de cherrytomaatjes en courgettereepjes over de ham en chorizo. Decoreer dit met de geraspte kaas.
Consument
Bak de baguette 4 tot 5 minuten af in voorverwarmde over op 220°C of houd de halve afbaktijd aan die op de verpakking van het brood staat.
Dit recept is afkomstig van Epos.