Het juninummer van Vlees+ staat onder meer in het teken van Smaak. De vleessoort die centraal staat, is varkensvlees.
- Met onder meer:
- Bij de Sparerib Trophy draait het om de smaak
- Sipke Hiemstra uit Sexbierum slacht nog zelf. Jong en oud komen ervoor in zijn slagerij
- Op het 3D-congres van Dutch Protein Services (DPS) kwam vlees uit de 3D-printer. De toekomst?
- Slager Fred Dalmulder zoekt zelf zijn koeien uit. 'Kennis en kwaliteit, daar draait het om!'
- Het perfect grillen van een rib-eye bone-in door Taural Rhoden
- Week van de Smaak: 1 tm 9 oktober met als thema: Streekproducten. Slagers uit voormalige 'Hoofdsteden van de Smaak' aan het woord.
- ZTRDG, het online marktplein met dagverse producten van kleine producenten
- Maartje Schoolderman van pop-up store VanBlik in Amersfoort: 'Imago 'blikvoer' verdient beter'
- En natuurlijk inspirerende columns, rubrieken en recepten!
- https://www.vleesplus.nl/abonneren/