Vlees+ editie 3: Smaak

2 juni 2016

Het juninummer van Vlees+ staat onder meer in het teken van Smaak. De vleessoort die centraal staat, is varkensvlees.

  • Met onder meer:
  • Bij de Sparerib Trophy draait het om de smaak
  • Sipke Hiemstra uit Sexbierum slacht nog zelf. Jong en oud komen ervoor in zijn slagerij
  • Op het 3D-congres van Dutch Protein Services (DPS) kwam vlees uit de 3D-printer. De toekomst?
  • Slager Fred Dalmulder zoekt zelf zijn koeien uit. 'Kennis en kwaliteit, daar draait het om!'
  • Het perfect grillen van een rib-eye bone-in door Taural Rhoden
  • Week van de Smaak: 1 tm 9 oktober met als thema: Streekproducten. Slagers uit voormalige 'Hoofdsteden van de Smaak' aan het woord.
  • ZTRDG, het online marktplein met dagverse producten van kleine producenten
  • Maartje Schoolderman van pop-up store VanBlik in Amersfoort: 'Imago 'blikvoer' verdient beter'
  • En natuurlijk inspirerende columns, rubrieken en recepten!
  • https://www.vleesplus.nl/abonneren/
  •  

Altijd op de hoogte blijven?