Zwanenberg stelt nieuwe directeur aan

Edwin-v-Veldhuizen44143_RobVossFotografieNijkerk-e15936104701981

Edwin van Veldhuizen is per 1 juli 2020 commercieel directeur bij Zwanenberg Food Group. Van Veldhuizen is afkomstig van Struik Foods Europe, waarmee Zwanenberg begin dit jaar fuseerde.

Edwin van Veldhuizen was commercieel directeur bij Struik Foods Europe, de soep- en sauzenfabrikant waarmee worst- en hammenmaker Zwanenberg op 13 maart 2020 fuseerde.

Met de fusie ontstond een voedingsmiddelenconcern met 1.800 medewerkers en een jaaromzet van €540 miljoen.

In zijn nieuwe functie wordt Van Veldhuizen onder andere verantwoordelijk voor de merken Kips, Huls, Chicken Tonight, Struik en Sonnen Bassermann.

De Zwanenberg Food Group

Zwanenberg Food Group is een voedingsmiddelenconcern met 1.800 medewerkers en een omzet van circa € 540 miljoen (inclusief de omzet van Struik Foods Europe). Zwanenberg en Struik produceren vleesconserven, snacks, soepen, sauzen, gemaksmaaltijden en vegetarische producten. De onderneming exporteert vleesconserven (onder andere onder de merknaam ZWAN) naar meer dan honderd landen wereldwijd.

In de Benelux is de onderneming vooral bekend van de merken Kips (leverworst, paté, vega-producten, vleeswaren) en Huls (droge worst). Fusiepartner Struik voert onder andere de merken Struik (knakworst, soepen, maaltijden), Ye Olde Oak (knakworst en ham in het VK) en Sonnen Bassermann (soepen en maaltijden in Duitsland).

Zwanenberg Food Group heeft productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

 

 
Lees ook
Het min-maxcontract; de voordelen en de risico's uitgelegd

Het min-maxcontract; de voordelen en de risico's uitgelegd

In deze onzekere tijd zal de vraag naar een grotere flexibele arbeidsschil naar verwachting weer toenemen. Welke gevolgen zal de huidige situatie hebben voor uw bedrijf en hoe verhoudt zich dat tot de inzet van de factor arbeid? Een min-maxcontract kan dan uitkomst bieden, maar wat houdt zo’n contract nu eigenlijk in? Wat zijn de voordelen en risico’s...

Buitelaar: 'Sturen op cijfers is broodnodig'

Buitelaar: 'Sturen op cijfers is broodnodig'

Al vaker heb ik geschreven over het belang van juiste en actuele informatie om een bedrijf te kunnen sturen. Toch werd ik de afgelopen weken meerdere malen verrast doordat ondernemers tijdens ons gesprek niet bleken te beschikken over juiste of actuele informatie. En dat is funest. In deze tijden kan een ondernemer niet zonder stuurinformatie.Op het...

Wouter van de Veen kiest voor zelf slachten

Wouter van de Veen kiest voor zelf slachten

Tegen de tendens is Nederland toch een zelfslachtende slager rijker. Branche erkende meesterslager Wouter van de Veen is gestart met zelf slachten voor zijn slagerijen in Ederveen en Renswoude.In de afgelopen jaren is het aantal zelfslachtende slagers afgenomen. De toenemende wet- en regeldruk speelt hierin een belangrijke rol. Door deze druk ervaren...