Zwaargewonde bij slachterij T. Boer & Zn.

attachment-001_food-image-VLS6384I01

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL - Bij een bedrijfsongeval is donderdagmiddag een werknemer van T. Boer & Zn. zwaargewond geraakt. De man kwam in een machine terecht.

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL - Bij een bedrijfsongeval is donderdagmiddag een werknemer van T. Boer & Zn. gewond geraakt. De man kwam in een machine terecht.

Naast ambulance personeel is ook de traumahelikopter ter plaatse geweest. Ook de Nieuwerkerkse brandweer heeft bij het ongeval hulp verleend.

Nadat het slachtoffer bevrijd was, werd hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is verder niets bekend.

Op 7 mei vorig jaar raakte bij hetzelfde bedrijf ook een medewerker bekneld in een machine.

Lees ook:

Gewonde slachter maakt het goed (foto's)  (16 februari 2009)

Slachter verwond door karkas (6 augustus 2008)

Van Rooi Meat rouwt na dood medewerkers (4 oktober 2007)

Stegeman opnieuw vrijgesproken (28 december 2007)

Toch boete Stegeman voor dodelijk ongeval (9 december 2007)

Stegeman geschokt door dodelijk ongeval (4 november 2004)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:

Alle berichten over ongevallen

Alle berichten over T. Boer & Zn.

Lees ook
Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. “Na de makeover staat er een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Een eyecatcher waar we trots op zullen zijn.”

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het tweede deel met Jan Roy van Frio...

‘We delen kennis met nieuwe markten’

‘We delen kennis met nieuwe markten’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het eerste deel met Antoine de Bie...