Zoektocht naar de beste BBQ slager

BBQ_Pixabay

Foto: Republica via Pixabay

Stichting Nationale BBQ weken gaat op zoek naar de beste BBQ slager. Hiermee wll de stichting slagers die het concept BBQ op een verrassende wijze invulling geven, ondersteunen. Aanmelden kan tot en met 15 januari 2022.

Ieder jaar organiseert stichting Nationale BBQ weken de verkiezing BBQer, BBQ Book, BBQ Blogger of the year. Nu komen daar beste BBQ Slager en beste BBQ verkopende winkel of the year bij.

BBQ Slagerij van het Jaar

Tot en met 15 januari kan iedereen online een slager aandragen voor de titel ‘BBQ Slagerij van het Jaar’. Een vakjury beoordeelt de kandidaten voor de titel. Hierbij letten ze op aspecten als vernieuwend, BBQ-assortiment, presentatie en ondernemerschap.

April 2022 maakt Stichting Nationale BBQ weken de winnaar bekend tijdens de aftrap van de Nationale BBQ Weken. De winnende slager mag een jaar lang de titel ‘BBQ Slagerij van het Jaar’ dragen.

Stichting Nationale BBQ weken

De Stichting Nationale BBQ weken is opgericht in 2018 door een aantal BBQ-partners. Het doel is om Nederland kennis te laten maken met een hoogwaardige en toegankelijke manier van barbecueën. Dit doen ze onder andere door het organiseren van verschillende activiteiten, zoals de bovenstaande verkiezingen, de Nationale BBQ Weken en masterclasses.

Lees ook
‘Wacht niet tot je pensioenleeftijd met het regelen van bedrijfsopvolging'

‘Wacht niet tot je pensioenleeftijd met het regelen van bedrijfsopvolging'

Veel ondernemers denken (liever) niet na over wat er komt kijken bij stoppen met het bedrijf. Aan bedrijfsoverdracht zitten fiscale, juridische en vooral emotionele kanten. Het advies luidt: schakel deskundige hulp in en begin op tijd.

Rotsalades

Rotsalades

Zuurkoolstamppot is al sinds mijn jeugd mijn favoriete gerecht. Je kon een klein Meneertje bij het ontbijt niet blijer maken dan met een restantje zuurkool van de avond ervoor. Rechtstreeks uit de koelkast. Liefst met dito koude jus, met van dit witte vetpuntjes erin.

Krakauer

Krakauer

Een productsoort die in Nederland onbekend is, is de halfdroge worst. Deze worstsoort is vooral populair in landen en gebieden waar salamisoorten en droge worstsoorten volop gegeten worden.